top of page

Afasaf ConNecta - Del diagnóstico a los apoyos - 4 Junio 19:30h.

Viernes 4 de junio a las 19:30h.


Del diagnóstico a los apoyos: intervención educativa con adolescentes TEAF La experiencia desde la escuela de educación especial Escola de Vida Montserrat y la organización acidH (Asociación Catalana de Integración y Desarrollo Humano)


La experiencia pedagógica con alumnos con TEAF desde la escuela Escola de Vida Montserrat y la organización acidH


Escuela de vida Montserrat de AcidH (Associació Catalana d'Integració i Desenvolupament Humà) es un centro de Educación Secundaria Obligatoria Adaptada que pretende potenciar al máximo las capacidades intelectuales, emocionales y sociales de los alumnos.

A cargo de Judith Reig Cap de l’área educativa d’acidH. Directora de l’Escola Vida Montserrat y Marga Garcia Baró, Doctora en psicología


Judith Reig

Cap de l'àrea educativa d'acidH. Directora de l’Escola Vida Montserrat . Llicenciada en Filosofia y Ciencies de l’educacio. Especialitat en Pedagogia Terapèutica per la Universitat Autònoma de Barcelona. Postgrau en Educació i Necessitats de Suport a la Blanquerna-Universitat Ramon LLull. Ha sigut mestra d'educació especial a l'Escola Palau a Girona i a la Escola Paideia de Barcelona. Treballa en l'àmbit de l'educació per a les persones amb necessitats de suport educatiu creant projectes escolars amb l'objectiu de que aquests nois i noies tinguin igualtat d'oportunitats i exerceixin els seus drets educatius, socials i laborals.


Marga Garcia Baró


Máster en psicodiagnóstico en contexto escolar y Psicóloga general sanitaria. Trabaja desde hace más de 25 años en ACIDH (Associació Catalana d'Integració i Desenvolupament Humà), al servicio de las personas con Funcionamiento Intelectual Límite y Discapacidad Intelectual Leve, y de sus familias. La escuela especial Vida Montserrat es su ámbito principal de actuación en ACIDH, destacando el acompañamiento socioemocional del alumnado adolescente en la etapa de Secundaria.








bottom of page